Dve  leti je preč, blog Refleks praznuje drugi rojstni dan obstoja! Na dan 19.02.2008 je bil spisan prvi prispevek – Refleks. Zapis prežet s skepticizmom,  strahom pred novim, a vseeno z napovedjo, v katerem se  je dalo čutiti kanček  blogerskega optimizma.

Blogerski optimizem  bi bilo dosti večji, če bi ne bilo vseh podstavljenih ovir in tistega, za blogerja najbolj tragičnega, ko vmes poseže  temna roka izbrisa, kot se je to zgodilo blogu  Mavrična dežela (http://vecer.com/blog/refleks), kjer je blog Refleks bil povit! O teh dnevih grmenj ali fanfar izbrisa primarnega bloga brez predhodnega obvestila, kakršnegakoli pojasnila in ob tragičnem koncu tudi brez  opravičila, upam, da bo še čas govorov.

Danes, ko blog praznuje dve leti, nazdravljam s tistimi, ki so del tega, s tistimi, ki Refleks blog obiskujejo redno, ki pridejo nanj le naključno, s tistimi prijatelji, ki vztrajajo v bloganju dlje in s tistimi, ki menijo podobno kot jaz: ” da bodo blogi kmalu edini neodvisni – kredibilni medij, skozi katerega  bo svet gledal medijsko sliko brez cenzure, enostavno takšno, kot je!”

Blogarji s kilometrino imajo bloganje in blog za del svoje duše.

Novi  Refleks blog,  ki je že po samo treh mesecih samostojnega obratovanja  statistično dosegel stari blog. Do danes pa ga preseže statistično za kar nekajkrat in če ne drugega, se to zdi, kot relevantni pokazatelj vztrajnosti in prave poti.

Refleks blog reže nove – svoje tire in čaka na svoje nove priložnosti, četudi včasih v labirintu spleta zaide, pot iz njega išče sam!

Hvala bralcem, naključni mimoidočim obiskovalcem,  hvala tistim, ki povzemate in blog uvrščate med vredne, hvala tistim, ki bralce s povezavo pripeljete na blog,  skratka hvala  vsem, ki  čekirate  te strani!

News Reporter

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja