Pravila o pred-volilni kampanji

Aspekt volilne kampanje že znan. Zamudnikom pa: ” no limited for promises.”

Le še kratka usmeritev o pravilih predvolilne burke parlamentarne volitve 2011 oz. direktne volilne kampanje na spletni strani Refleks.

Pravila in navodila za volilno kampanjo so  pripravljena v skladu s kodeksom spletne strani, pa kajpak tudi z Zakonom o volilni in referendumski kampanji ter Odlokom o razpustitvi Državnega zbora RS in o razpisu predčasnih volitev v Državni zbor RS, ki bodo v nedeljo 4. decembra 2011.

Z manjšimi korekturami na demokratično omejene poglede Slovenije se strinjamo, da so primernejša pravila politične kampanje takšna,  da ni pravil! Predvolilna ali uradna volilna kampanja za predčasne državnozborske volitve na teh straneh le z enodnevno postanko polne politične cenzure dne 3. decembra 2011.  Preljuba soboto, poimenovana dan žurka, bo o politiki besede dan predvolilnega molka. Abstinenca o…. obvezna, ni pa ovir pri uživanju alkohola. Skratka vse po črki zakona. Pijani ne za volan  in zadrogirani ne pametujte na  mitingih, pa bo vse ok.

Lov na državnozborske fotelje odprt tudi uradno. Kandidate, kandidatke, politične stranke in platnice – pardon –  liste  pozivamo, na nažiganje pred volitvami in ne po zasedenih sedeži  v Državnem zboru RS.

Strnjeni zaključki, povzetki, kritike, zablojene javnomnenjske raziskave, poskuse vpliva medijev na javno mnenje, spodrsljaje  in ostale Martinove klobase  o volitvah 2011 po izvolitvi v  po-volitvah 2011.

p.s.

Promocija, kot tudi deskreditacija političnih strank in predstavnikov-kandidatov je v času pred-volilne kampanje mogoče po pravilniku o oglaševanju.

One comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja