Vsa čast premierju Borutu Pahorju! Čast njegovi veličini in avtoritativnosti! Po sedaj že zgodovinskem retoričnem presežku, ki je dosegal višave višje od , imamo priliko se naposlušati nove populistične puhlice.

Borut Pahor 1. ‘Storil bom vse kar je v moji moči!’

Borut Pahor nevemkolktič – Storil bom vse kar je v moji moči ?

S tem je Borut Pahor miril strasti, ko je zagovarjal Gregorja Golobiča, pa predsednika Turka, ministra Erjavca, Kresalovo…, nazadnje kmetijski ‘spodrsljaj’ Pogačnika.

Kdo bi štel, ko pa je ena od izjav modrega premierja ponovno presegla številčno medijsko raven njegovega interpretiranja in si izborila vidno, a žal nepomembno, mesto na deponiji zgodovine.

Premier Pahor se mi je ob izvolitvi zdel primerna politična statusna figura, ne glede na pol in boljša kot kdajkoli prej, četudi mi pred tem ni deloval ravno mesaja. Danes leto in pol po ustoličenju rdeče politike se mi premier Pahor  zdi le še puhek, ki za svojo retoriko pred ogledalom porabi ves svoj čas.

Doslej Borut Pahor ni postorilo prav veliko, je pa s svojo zablujeno iluzijo o demokraciji vnesel v slovenski prostor veliko razprtij. Ne le zaradi  trepljanja po napačnih ramenih, tudi ne, zaradi svoje nesposobnosti, ampak predvsem in izrecno, ker nam je ukradel še tisti trohec upanja na demokratične čase in z njimi vero v enakost in predvsem poštenje!

Kolikšna je potemtakem moč predsednika vlade, kako velik klovn sploh sme biti visoki – najvišji predstavnik ljudstva ?

News Reporter

2 thoughts on “Kako velik klovn sme biti premier

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja