Kdo bo zmagal na volitvah 2012, kdo bo novi predsednik Republike Slovenije?

Krucefiks, Pahor bo predsednik Slovenije! Glasovalci so Bog in batina, naše ankete pa švicarska ura. Volitve 2012 usodne za aktualnega predsednika RS. Turk bo izvisel, kot v OZN.

Borut Pahor se je v svoji predsedniški  kampanji pokazal v človeški luči, se pokesal svojih grehov in obžaloval zmote, bil kritičen do šalabajzanja politikantov, kamor je uvrstil  tudi samega sebe in pokazal vsaj kanček naklonjenosti malim ljudem ter smisel za komuniciranje med skrajneži z leve in desne.  Ljudje takšno držo državnika potrebujejo in po spletnem trendu “ZA Pahorja” sodeč tudi podpirajo. Predsedniški stolček se tako nasmiha kandidatu, bivšemu prvaku stranke SD, strmoglavljenemu premierju Borutu Pahorju. “Človek, ki mu opravičilo ni izpod časti, mu je pol  oproščeno”, pravi pregovor!

Predsednik Republike Slovenije bo, z 38 odstotki glasov, SD brigadir Borut Pahor. Predsednik države ne bo več neiskren zapravljivček in nenestrankarski kandidat z rekordno podporo sedmih strank, Danilo Turk. Z 32 odstotki podpore glasov bi se uvrstil za Pahorja in pred Evropejca Milana Zvera

Rezultat ankete kandidatov predsedniškega trojčka  – predsednik Republike Slovenije 2012 bo:

novi predsednik države

So what! Pa naj bo Pahor!

 

News Reporter

1 thought on “Krucefiks, Pahor bo predsednik vseh Slovencev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja