Ožujsko, najjače ta hip na Hrvaškem (po navedbah proizvajalca), je sredstvo, ki pripomore k strpnosti, otopi čustva in te popelje na čudovito popotovanje hudomušnih misli. V resnici, pa je precej več drugačnih razlogov, da se zavoljo prekomerne nervoze brzdaš, in se ne izpostavljaš ali kakorkoli moraliziraš domačinom na Hrvaškem.
Tako je seveda tam! Doma pa je naša obveza, da to povemo in damo vedeti soljudem, ki žive od turizma, kaj je in kaj ni prav!
Moje poslanstvo kajpak ni skrb za blagor kopalne turistične srenje od Londona do Beograda, ampak osveščanje dobrih ljudi kako ravnati, če želijo bogato kopalno sezono ali precej bolj klavrno.

Najboljši nasveti prihajajo iz prve roke,  in kar žal mi je za to. Najuspešnejše in na pritlehen način udejanjene namere, kako pregnati turiste – kopalce s plaže:

 1. glisiranje med kopalci (dodatno razkazovanje mišic, četudi so te na plaži lepo vidne) in poleg še
 2. uporaba dotrajanih motorjev iz katerih izteka gorivo (namig o ekološki osveščensoti)
 3. metanje ribiške mreže ( ribičija je tam pojem, a času in kraju njena demonstracija nerazumna, edina razlaga obramba pred vdorom morskih psov)
 4. črpanje fekalij (sila razmer, ki pa v  terminsko ob najugodnejšem plažnem terminu in to večkrat tedensko dodatno zaudarja)
 5. zasidranje čolnov neposredno v kopalnem območju (vem, ni ga čez udobje )
 6. ponoči pretepati od sonca izmučene turiste – posameznike, ki prespijo na prostem
 7. … naj za več  ne govori vaša domišljija, ampak le doživete izkušnje…

  Preberi še:
  Pag – fotografije
  Minuta molka
  Pozivam Ljubljano naj umakne blokado…
  Island Caretaker Helpers
  Hitro rastoče podjetje zaposluje na črno!

  News Reporter

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja