V času servisiranja Nokie N95 8G, ki svojemu namenu odlično služi že poldrugo leto, sem imel priložnost preizkusiti Nokio E63.

Nokia E63 s katero sem uspešno ustvaril prvo mobilno – testno  objavo na blogu je iz Nokiine serije E.

Nokia E63
Nokia E63

Polna QWERTZ tipkovnica, je dodatek, ki zadovolji tako potrebe zahtevnega individualnega uporabnika, kot bi lahko tudi večino poslovnih potreb. Četudi je Nokia E63 rangirana razred nižje od sestre Nokia E71, je funkcijsko dobro podprta in edina omembe vredna pomanjkljivost je ne preveč pohvalen  z 2.0 MPix (2 milijona pik) resolucije opremljen  fotoaparat, brez makra in ostalih funkcij, ki bi v sili nadomestil povprečen digitalni fotoaparat.
Mobilnik, kot je Nokia E63 je idelen podaljšek prenosnika. Morda na videz nerodno oblikovano ohišje, a med uporabo prilagajoči se roki demantira videno.

Z Wi-Fi povezljivostjo, ostalimi prednastavljivimi hitrimi dostopi do aplikacij; Mail for Exchange, direktnimi tipkami za neposreden dostop do kontaktov, koledarja in elektronskega predala (e-maila) ter ostalimi možnostmi do skoraj popolne personalizacije, Nokie E63 opraviči svoje nekoliko manj kvalitetne materiale ohišja.

Navodila in nastavitve Nokie E63 in tehnični podatki  Nokie E63

News Reporter

1 thought on “Nokia E63

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja