Mega terorist imenovan Osama bin Laden bi, po teži sredstev namenjenih za njegov pregon, moral pokončati skoraj pol človeštva.
Zares nenavadno se je zdelo, da bi pred leti domnevno ubiti Osama bin Laden (video youtube), kmalu po svoji smrti prek amaterskih video in avdio posnetkov čudežno spet začel groziti ZDA. Danes 2. maja 2011, ko je Osama že pred-pred-predlanski sneg, pa vsi svetovni mediji povzemajo izjave ameriške vlade, da je bil v skrbno načrtovani akciji Osama bin Laden ubit ‘ponovno’. Že nekajkrat umorjen-ubit, pokončan, mrtev… kakorkoli umaknjen s tega zblojenega sveta Osama bin Laden, se ne zdi nekakšna kredibilna top novica, ki bi rešila svet ali rešila malega človeka. Ziher pa novička omili vsaj promil sredstev iz ameriškega proračuna, ki so jih Američani pokurili za svoje vohunske podvige in zarote po svetu.

In če je tik pred smrtjo v času vlade Georga Busha, umorjena – bivša pakistanska predsednica vlade,Benazir Bhutto oznanjala smrt Osame bin Ladna, o čem poroča, kaj in zakaj zavraga potem oznanja danes vlada ZDA pod taktirko Baracka Obame?

Če bi to bila predpremierna niša ameriškega politbarometra, kot je je to pri nas Patria, potem …

Bolj racionalno pa si to v kontekstu dobrega za človeštvo razlagamo tako, da s pravo interpretacijo takšne eliminacije gnile sredice posodobimo novodobni način sojenja tistim, ki delajo hudo družbi in večinski pulaciji in onemogočajo razvoj civilizacij v dobro ljudi. Ne nujno, da so to t.i. teroristi, katerih definicija pa je zelo, zelo enoumno.

To bi zagotovo bila novica, ki bi raz-trgala naslovnice!

Sorodno:
Osama bin Laden’ s day – Osama bin Laden is dead
Resnica o napadu 11.septembra
11.september – september 11

News Reporter

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja