Jebeš kulturo, če so kulturniki nekulturni. Sem se pripravljal za Prešernov dan spisati kak verz. Ob priliki to storim večkrat. Pa mi je kulturo snedel ta neargumentiran in podtakljiv tvit:

image

 

Štekate sedaj, zakaj je pri nas tako napeto, zakaj jaz osebno preziram tašna sranja in ljudi, ki to prikrito počnejo in provocirajo? Gre za vojno besed, izlivanje neargumentiranih izjav, katerim bencina na ogenj prilivajo potem masovni retviti uporabnikov, pristašev tistih, ki so nasprotniki unih… Pač gre za sindrom podebiljenosti, ki jo povzroča virus naklonjenosti. Zame je to navadno in nizkotno podtikanje z nameno nekogašnje deskreditacije, širjenje sovraštva in nestrpnosti! Morda avtorica tvita, Kristina Hacin, le ni mislila slabo, a tega enostavno ni povedala. Znati povedati, obzirno, je umetnost. To ti je prava kultura in manira.

Res mukotrpno je živeti v takšni družbi. Pravih rešitev ne najdejo, ker jih skorajda ni. Hrvaški Vukovar je takšno stanje odložil za nekaj časa. Ampak ne za stalno. Torej, revolucija ni več rešitev. Morda pa rešitev spet skrivam jaz, a je za manj kot 245 milijonov ne izdam!

Pišite mi! Ampak le, če imate denar 😉

Pa lep in blažen kulturni praznik – Prešernov dan – vam želim.
(http://t.co/Oy1J3Mjg)

News Reporter

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja