Vlada Alenke Bratušek  je državo spravila v krč, Slovence pa na kolena.  Številni Slovenci so mnenja, da gre za prikrti genocid nad slovenskim narodom. Se motijo?

genocid nad slovenci
Gre za genocid nad Slovenci?

Gospodarstvo eksponentno stagnira, kot tudi kupna moč. Na drugi strani se dogaja tisto najbolj tragično za okrevanje gospodarske rasti. Cene se dvigajo abnormalno, dvigujejo se tudi davki (DDV 22%), pa sodne takse, kar dvakrat se je astronomsko dvignila cestnina ali pristojbina za uporabo cest. V ceste pa se sploh ne investira? Fak! Poskočila je cena vinjet in še in še takšnih in drugačnih mega podražitev proizvodov in storitev. Svojo nišo je sedaj država našla v plenjenjenju kmetovega premoženja in v nepremičninah državljanov. Tampon zanjo še pripravlja. Prihaja namreč nov zakon, ki bo nepremičnine obdavčil, tja, do 0,5 odstotka.

Kar v Sloveniji doživljamo danes, bi ne privoščil niti svojemu sovragu.

Početje javnega sektorja, pod taktirko Državnega zbora se večini medijem zdi nekaj samoumevnega, nekaj demokratičnega. Očitno so na drugi strani. Kvizlingi? Tudi institucij, ki naj bi ščitile regularnega slovenčka, ni zaslediti. Tradicionalno čakajo, da jih o stanju na terenu kdo obvesti ali pa bodo v kratkem to izvedeli preko twitterja ali Facebooka? Evo, obveščam jih jaz, direktno, z linkom, lahko pa tudi skiciram:”Ljudje crkujejo od lakote, otrokom ne morejo kupiti črnila za svinčnik, ljudje nimajo za avtobusno karto, da bi šli na delo, če delo sploh imajo………………………

 

Oklop!

Evo moja malenkost bo drznila tudi v sršenje gnezdo, z golo roko:

Kako stranke pojasnjujete bridek apel namenjen Slovencem:

“Butlni, se sploh zavedate, da je to, kar nam počne država danes, prikriti nad Slovenci!!”

Hvaležen v imenu Slovencev bom, če boste zapis delili naprej, kjerkoli. Tudi izven meja Slovenije.

V vednost:
Varuh človekovih pravic RS
Zastopniki pacientovih pravic | Ministrstvo za zdravje
Vlada Republike Slovenije
Predsednik Republike Slovenije
Pozitivna Slovenija TW
European Ombudsman

News Reporter

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja