Sobotnim dogajanjem v štajerski prestolnici – Mariboru, točneje na Lentu, ni bilo videti konca.
Medtem, ko so na eni stran že od druge ure Dravo dobro razburkali dirkači z Jet Ski-ji, so se ne daleč stran, nekoliko kasneje že zbirali hrabri skakalci za skoke v vodo s starega mostu na Dravi in izvali dobro mero adrenalina. Slednjim so zopet delali družbo na mostu, poleg številnih gledalcev, še pirotehniki, ki so že pripravljali večernji ognjemet za zaključek festivala Lent 2008.

Eni skakalci v vodo naj bi z dravskega mostu skočili v vodi prvič, drugi pa gotovo niti ne štejejo več.
Skoki v vodo iz višine ali rečeno se pognati v globino 15 metrov do gladine vode pri doskočišču, ki je varirala med 7-8 metri.

Spremenljive razmere reke so povzročile zamudo za dobro uro, kar je še dodatno podžgalo gledalce in kajpak skakalce v vodo.
17 prijavljenih za skoke v vodo vseh starostnih skupin tja do 70 let in eno samo dekle, ki je celo utrpelo lažje poškodbe, šlo naj bi za zvin.

Pogledoval sem v globino, pa ne znam reči nič vzpodbudnega, zgolj mi je padlo na pamet, da so skakalci v vodi precej korajžni udeleženci. Eno je zagotovo, ali moraš biti za takšno vratolomijo malo nor ali pa resnično pogumen.

Seveda priznanje vsem in še zlasti tistim, ki uspejo izvesti skoki v stilu in pristanku na glavo!

News Reporter

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja