Tangice ministrice za notranje zadeve Katarine Kresal in  šoping v Milanu odnesel prepih, Kresalova pa bi eventualno sama lahko odnesla 24ur.com.

Prenovljene Kresnice - katarinakresal.si
Prenovljene spletna stran Kresnice - katarinakresal.si

Pred dnevi je Katarina Kresal provokativno izpostavila na svoji novi sletni strani Kresnice  – osvetljene resnice –  katarinakresal.si, intimno perilo – tangice, v glavi Kresnic pa na ogled  izpostavila nekaj slide parol, med katerimi je še kako bodla parola o šopingu v Milanu. Tako tangice, kot tudi provokativna parola (ne ravno recesijsko in funkciji primerno obarvana) so  s spletne strani  izginile le dva dni zatem. Po besedah ministrice Kresalove, ki se ob tem prijazno zahvaljuje vsem informatorjem, jih je odnesel prepih, čeprav  cca 27.000 obiskovalcev bolj spominja na  orkanski veter.

Pa se mi  številka niti ne zdi velika, če pomislim, koliko obiskovalce  je na dan D divjalo Katarini Kresal samo skozi moj spletni hodnik.

Sodeč po številkah bi Katarina Kresal lahko tega dne odnesla NO.1 – 24ur.com, ki naj bi po zadnjih meritvah MOSS imel malenkost več, kot 650.000 obiskov/mesec.

News Reporter

1 thought on “Tangice in šoping odnesel prepih – Kresalova pa 24ur

  1. Pingback: MOSS @ Refleks

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja