Urška Hočevar Čepin - Big Brother slavnih
Urška Hočevar Čepin - Big Brother slavnih

Med sodelujočimi v hiši Big Brother so gledalci  izselili še tisto malo slave in korektnosti, ki jo premore zasedba v mavričnem zaporu. Hišo Big Brother slavnih je zapustila  slavna (po Popovih merili) Urška Hočevar Čepin.

Ambasadorka spleta, Playboyeva fatalka, razvpita Urška Hočevar Čepin,  je svoje delo v hiši Big Brother znanih opravila z odliko, demantirala vsa nizkotna natolcevanja slovenskih tabloidov in drugorazrednih spletnih portalov. Čepinova je ena redkih v hiši, ki se res lahko pohvali z veliko prepoznavnostjo, tako iz spleta, kot tiska v Sloveniji, pa kakršnakoli že ta slava je. Če odmislimo prekomerno dozo botoksa, ki bo čez nekaj mesecev popustila, se je Urška Čepin izkazala, kot močna karakterna in nekonfliktna oseba, ki življensko nadkrili večino udeleženih v velikem resničnostnem šovu Big Brother.

VIP merila po slovensko so  posebna in kajpak po njih tudi sodimo.

Četudi je k Urškimi prepoznavnosti pripomogel le en komad, natolcevanje nevoščljive pisateljice in medijev ter diamantno leasing beli Ferrari, pa se ta v svet vrača precej bogatejša in bolj ovrednotena, kot je to bila v zlatih časih zakona z Alešem Čepinom.
Čar resničnostnega šova  je z njenim odhodom precej zbledel, četudi so gledalci vrnili  Nanino nasprotje – Geno Zeneli.

V nedeljo zvečer tako mnogim ostane tolažba z Mariom ali pa, meni bolj ljuba, naveza Godnič – Likovič.

News Reporter

1 thought on “Urška Čepin sesula tabloide in drugorazredne portale

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja